Kurv

Sikker spiring af cannabis frø

Du har brugt timer på at finde den helt rigtige plante. Købt et frø og er nu klar til starte livet for din plante. Men hvad nu? 

Spiring af cannabis planter kan gøres på mange forskellige måde, nogle starter dem direkte i deres medie, andre bruger grodan blokke - alle vejene fører til Rom. Nedenstående metode har bevist sig at være overlegen i at spire frø og der er ikke noget værre end at miste et frø pga. en dårlig spiringsmetode.

Start med at tage dig smukke nye frø og placer det i en lille beholder fyld med vand med en PH på omkring 5.8.

Behold den i vandet i 24 timer, her burde frøet være faldet til bunden, eller burde det fald hvis du lige blidt skubber det under vandt, men vær blid, det er en baby!

Ta nu frøet og hæld det ud i et stykke køkkenrulle og fold den henover frøet og placer papiret med frøet i, i en frysepose. Placer posen et varm, mørkt sted. 

Optionalt: Spil nogle hyggemusik for frøet i 20 minutter om dagen, det gør ingen forskel men det er så pisse hyggeligt.

Efter 2+ dage burde frøet være begyndt at slå en rod (det er lidt forskelligt fra producent til producent).

skunk frø spiring

Når roden er omkring 2 cm lang, så tar du forsigtigt frøet ud og placer det i dit fortrukne medie. Det er en god ide at bruge en pincet til at håndtere frøet. Sørg for at roden peger ned af, og selve frøet er omkring 0,5 cm under overfladen, og dæk til. Husk at vande mediet med vand med PH 5.8, uden nærringsstoffer.

Nu er det bare at vente, et par dage senere burde frøet titte op, og så snart det har åbnet sig anser man det som den første dag i plantens liv! :)

spiring af skunk frø

Er du i tvivl omkring hvordan vandingen skal foregå, så tjek denne her guide til vanding i coco.

 

 

 

 

Efterbehandling af dine topskud efter høst
Ældre indlæg
Bedste skunk frø 2020
Nyere indlæg
Hvad er en autoflower?
Jord, Coco eller Hydro
VildeGram Bloggen

VildeGram bloggen indeholder en helt masse informative indlæg omkring cannabis. Læs med mens vi fortæller om den forunderlige verden omkring Cannabis

This is a cookie agreement request — you can customize it or disable on the backoffice. Cookies help us to provide you the best experience using our website.

Privacy policy

Client service

OUR CONTACTS:
Delivery:

Free delivery all orders of $120 or more of eligible items across any product category qualify

PAYMENTS:

Credit Card: Visa, MasterCard, Maestro, American Express

RETUN POLICY:

You can return any item purchased within 16 days of the delivery date

Back To Top
Do you like any template? Apply its settings to your store — just select the template you like and press the «Apply» button of the desirable one. Templates can be switched at any time.
Applying a new template overrides the settings. Press «Copy» and paste it into any text file to save your current settings.

Export

Import

Import