Kurv

Hvordan vander man autoflower skunk frø i coco

Har man tidligere erfaring med at vande i jord, er det ret anderledes at vande med en cannabis plante i coco, og så alligevel ikke!

Er meget typisk fejl alle nye growers begår er at give en plante for meget kærlighed, og det er forståeligt nok, når man for første gang ser ens lille barn titte hovedet op og folde sine første sæt blade ud. Men desværre er resultatet af dette at mange growers ender med at drukne deres barn inden det får lov til at nyde livets mange facetter.

Man skal huske at en cannabis plante er meget skrøbelig i den første del af sit liv og taler vi en auto, så vil alle fejl bidrage til en mindre høst. Laver man en fejl med en fotoperiodisk plante, kan man bare holde den i veg indtil den har den størrelse man ønsker og så flippe den til blomst, men den mulighed har man ikke med en autoblomstrende skunk plante.

Mange erfarende growers starter deres frø direkte i plantens sidste potte (her anbefaler vi 11-20 liters potter). Dette er dog ikke metoden vi anbefaler hvis man er forholdsvis ny når det drejer sig om coco. Her er det nemlig igen nemt at overvande potten så man drukner sit nye skunk plante.

Vi anbefaler faktisk at man starter i en lille potte på omkring 0.5L og omplanter til 3-4 liters potter efter omkring 14 dage eller når planten når sin fjerde node. Det er vigtigt at du er super forsigtig når du omplanter så du ikke forårsager planten stress, igen fordi det vil sænke vækst og påvirke høsten i sidste ende.

Når du vander potten for første gang, så sørg for at vande din coco med vand med en PH mellem 5,5 og 6,2 og sørg for at alt din coco bliver vådt. Du behøver ikke tilføje næringsstoffer endnu, da selve frøet indeholder alt hvad planten har brug for i de første par dage af dens liv.

Er du i tvivl omkring hvordan du spirer dit nye frø, så klik her

Efter du har gennemvædet pottens medie, så mærk vægten. Det er meget nemt at mærke hvornår potten er ved at være tør i forhold til hvad den vejer. Hvis du er i tvivl, så smid lidt tør coco i en potte ved siden af og sammenlign vægten.

Når den føles tom, ja så er det så sandelig tid til at vande den igen. Sørg for at at potten er gennemvædet igen.

For at få planten til at vokse og sprede sine rødder hurtigt, gælder det om at gennemvæde sit medie og så få det til at tørre igen. Det er ved tørringen at planten spreder sine rødder for at søge efter vand. Jo flere gange eller jo hurtigere vi kan opnå en tørring, jo hurtigere vil rødderne vokse og igen jo større en plante vil vi få. Det er derfor coco er et super media at vokse i.

Når planten når sin fjerde node er det tid til at omplante, et godt tip er at klippe din potte diagonalt og sætte den sammen med tape. Så er det super nemt at skille din potte ad uden at forårsage stress når du skal omplante. 

Så snart du har omplantet dit kærlighedsbarn så sørg for at vande hele mediet og mærk vægten, fortsæt som du gjorde med din første potte.

På et tidspunkt, når du når til din sidste potte (lad os sige det er den næste i rækken og at det er en 11 liters potte) så vil rødderne blive etableret i potten, og her vil den begynde at drikke betydeligt mere vand. Det er her det begynder at blive krævende, fordi nu skal du vande den tit, som i hver dag tit.. 

Det er vigtigt at når du når hertil, at du vander med omkring 10% "runoff" det vil sige at du har omkring til 10% i bakken efter du har vandet planten. Dette gør man for at der ikke opbygget en saltlage i rodsystemet som kan give problemer for planten.

Et godt tip her er: igen mærk på vægten, vand planten hvis den begynder at blive let, men det er næsten umuligt at overvande coco når du først når til det her punkt så daglig vanding er slet ikke for meget.

Et stort tillykke, fordi når du først her til, så er du kommet over stepperne og godt på vej mod en høst.

legalisering af hash
Ældre indlæg
Hvordan gøder man sin autoflower skunk plante
Nyere indlæg
Hvad er en autoflower?
Jord, Coco eller Hydro
VildeGram Bloggen

VildeGram bloggen indeholder en helt masse informative indlæg omkring cannabis. Læs med mens vi fortæller om den forunderlige verden omkring Cannabis

This is a cookie agreement request — you can customize it or disable on the backoffice. Cookies help us to provide you the best experience using our website.

Privacy policy

Client service

OUR CONTACTS:
Delivery:

Free delivery all orders of $120 or more of eligible items across any product category qualify

PAYMENTS:

Credit Card: Visa, MasterCard, Maestro, American Express

RETUN POLICY:

You can return any item purchased within 16 days of the delivery date

Back To Top
Do you like any template? Apply its settings to your store — just select the template you like and press the «Apply» button of the desirable one. Templates can be switched at any time.
Applying a new template overrides the settings. Press «Copy» and paste it into any text file to save your current settings.

Export

Import

Import