Kurv

Hvad er et autoflower skunk frø

En cannabis plante er en finurlig størrelse med utallige helbrede effekter. Når man spirer et normalt fotoperiodisk frø, gennemgår det to stadier i sit liv inden høst. 
Den vegetative stadie er det første stadie, og her vokser planten med en 18/6 lys til mørke fordeling. Så længe man giver planten denne lys fordeling forbliver den i det vegetative stadie og bliver ved med at vokse sig stor. Så snart man skifter lys fordelingen til 12/12 lys til mørke, går planten i blomst og vil endeligt være klar til høst efter noget tid.

For en del år siden besluttede nogle avlere at prøve at krydsavle en fotoperiodisk cannabis plante med en Ruderalis, som har den egenskab at uanset hvilken lys-periode du udsætter den for, vil gå i blomst efter en specific tidsperiode, som normalt er omkring en måned fra spiring. 

Resultatet af dette krydsavl er det vi idag kender som en autoflower eller autoblomstrende cannabis plante. Desværre har autoblomster fået et rigtigt dårligt ry, da de for nogle år siden ikke var særligt potente og samtidigt var høst-resultatet ikke ligefremt imponerende. De seneste år er autoblomster virkeligt blevet gode og idag kan en autoblomst opnå en imponerende størrelse og meget potente THC målinger på over 24%. Når man holder dette i skak med, at en autoblomst kan gå fra spiring til høst på så lidt som 60 dage, så er det virkeligt en interessant plante at dyrke.

"en fotoperiodisk cannabis plante tager som regel 4,5 måned som minimum om at gå fra spiring til høst..."

Udendørsbrug

Planter man udendørs i sin have eller i en potte med fotoperiodiske frø, er man underlagt solens cyklus, det betyder at man f.eks. kan starte såning i maj, og så kan man ikke gøre andet end at vente på at solens cyklus sætter planten i blomst i omkring august.

Med autofrø ville man kunne nå 2 høster i samme periode, så ikke nok med at man vil få en hurtigere høst, du har osse muligheden for at dyrke og smage forskellige sorter på samme periode.

Indendørsbrug

I et indendørs scenarie er en autoblomst en fordel med dens korte cyklus. Man dyrker normalt en auto under 18/6, 20/4 eller helt op til 24 timers lys. Det betyder at hvis du har started en plante op, og midt i dette grow beslutter dig for at spire og dyrke en ny sort du lige har fundet og er helt oppe og køre over. Kan du uden problemer gøre det under samme lys, da de kører med ovenstående lys-cyklus under hele sit grow. Dette kan ikke gøres med en fotoperiodisk plante, da de skal ha 12/12 lys cyklus i blomst.

Alt i alt kan det klart anbefales at prøve autoblomstrende frø, de er fantastiske til alt fra begyndere til erfarende growers - og man får hurtige resultater.. hvem kan ikke lide det? :)

 Tjek vores udvalgt af autoblomstrende skunk frø ud her!

 

Disclaimer: VildeGram.dk opfordrer ikke til dyrkning af cannabisfrø i danmark, da dette er ulovligt - denne artikel er kun informationsmæssigt indhold.

 

 

 

Jord, Coco eller Hydro
Nyere indlæg
Hvad er en autoflower?
Jord, Coco eller Hydro
VildeGram Bloggen

VildeGram bloggen indeholder en helt masse informative indlæg omkring cannabis. Læs med mens vi fortæller om den forunderlige verden omkring Cannabis

This is a cookie agreement request — you can customize it or disable on the backoffice. Cookies help us to provide you the best experience using our website.

Privacy policy

Client service

OUR CONTACTS:
Delivery:

Free delivery all orders of $120 or more of eligible items across any product category qualify

PAYMENTS:

Credit Card: Visa, MasterCard, Maestro, American Express

RETUN POLICY:

You can return any item purchased within 16 days of the delivery date

Back To Top
Do you like any template? Apply its settings to your store — just select the template you like and press the «Apply» button of the desirable one. Templates can be switched at any time.
Applying a new template overrides the settings. Press «Copy» and paste it into any text file to save your current settings.

Export

Import

Import