Kurv

Dyrkning af autoflower / autoblomst

En autoflower eller en autoblomst, er en cannabis plante som automatisk går i blomst efter en specifik tid. Der kan være fordele og ulemper ved autoflower cannabis planter, og i dette indlæg gennemgår vi begge dele. 

Til at starte med vil vi gerne aflive et par myter omkring autoflowers. De har fået et ret dårligt navn af mange, og det er til dels fordi autoflowers er en forholdsvis ny ting i gamet, og som alle andre umodne produkter, har det fået et dårligt navn når det er holdt op mod en normal cannabis plante, som folk har dyrket i årevis og har faste procedure for.

Myte 1: Man kan ikke ompotte en autoflower.

Dette er fuldstændigt forkert, man kan sagtens vælge at potte en autoflower direkte i sin endelige potte, men for en nybegynder kan det være svært at vande en stor potte med en lille plate og chancen for at overvande er rigtig stor. Hvis man ompotter sine autoflowers forsigtigt kan det sagtens gøres uden at give den et shock, så den stopper vækst.

Myte 2: Autoflowers bliver små planter en ukonsistente høster.

For nogle år sinden, var dette en rigtigt konstatering, men nu har de gode avlere fået stabiliseret autoflowers i en sådan grad at de kan vokse sig større og hurtigere end et normal cannabis plante, og når vi taler høst kan man sagtens få gode og konsistente resultater. Vi har set folk dyrker over 1.2 kilo høster på en enkelt autoflower plante, dette er dog ikke normalt at få så store mængder på en enkelt plante.

Myte 2: Autoflowers er meget lettere at dyrke end normale cannabis planter.

Dette er både sandt og falsk. Det der kan gøre en autoflower lidt svær er, at en fejl i dykeningen, feks overvanding, undervanding eller andet der kan give din autoflower et shock, gør at du i sidste ende får en mindre høst. Så snart frøet er spiret, så tælller uret jo, så alt der mindsker vækst vil resulterer i mindre høst.

Det skal så siges at så længe du følger vores vandingsguide, så er der ikke det helt store i det, og så længe du vander og gøder, passer planten sig selv

En af de steder hvor en autoflower virkelig trumfer, er ved at den hurtigere går fra frø til høst, og hvis du har planer om at plante udenfor, så er det en kæmpe fordel at du "bare" skal vente på plantens cyklus, og så er den klar til høst.

Ulemper

At dyrke cannabis, bliver hurtigt omfattende, da det er en hobby der fanger folk og snart er det ikke nok med bare én plante. Med en normal cannabis plante, kan man laver kloner af sine planter. Det vil sige at man skærer et stykke af plante af, og får den til at slå rødder, og på den måde "reproducerer" dine planter.

Det er besparende i tid, men også på pengepungen, da man ikke skal købe nye frø hele tiden (selvom det sker alligevel når man liiiiiige har set en lækker plante man er NØD til at at prøve at dyrke)

Desuden er det vores erfaring at når man på et tidspunk vil prøve kræfter med efterbehandle planterne til feks hash eller andet, så giver det et bedre resultat med fotoperiodiske planter, dog kan det sagtens gøres med autoflower planter også.

Alt i alt burde man prøve en autoflower og vi har masser af information i vores blog omkring vandet, nærring og general dyrkning af autoflowers i vores blog.

Skulle du have fået blod på tanden, så check vores autoflower sortiment her

Vi sender altid gratis frø med alle ordre!

Hvordan gøder man sin autoflower skunk plante
Ældre indlæg
Hvad er en autoflower?
Jord, Coco eller Hydro
VildeGram Bloggen

VildeGram bloggen indeholder en helt masse informative indlæg omkring cannabis. Læs med mens vi fortæller om den forunderlige verden omkring Cannabis

This is a cookie agreement request — you can customize it or disable on the backoffice. Cookies help us to provide you the best experience using our website.

Privacy policy

Client service

OUR CONTACTS:
Delivery:

Free delivery all orders of $120 or more of eligible items across any product category qualify

PAYMENTS:

Credit Card: Visa, MasterCard, Maestro, American Express

RETUN POLICY:

You can return any item purchased within 16 days of the delivery date

Back To Top
Do you like any template? Apply its settings to your store — just select the template you like and press the «Apply» button of the desirable one. Templates can be switched at any time.
Applying a new template overrides the settings. Press «Copy» and paste it into any text file to save your current settings.

Export

Import

Import